Kategorier
Kundkorg 0 Objekt
Din kundkorg är tom.

Frakt & Returer

Leveransinformation

Vi erbjuder gratis frakt till hela världen via DHL, EMS, ePacket och några andra fraktvägar som krävs.

Dörr till dörr sjöfart.

Leveranstid 3-10 arbetsdagar för hela världen.

Alla beställningar som skickas online skickas vanligtvis inom 24 timmar och bör komma fram i det land där kunden lever inom 3-7 arbetsdagar. Men om du bor i de mer lantliga områdena kan det ta längre tid. Internationella order kan hämtas av tullen, tyvärr är dessa förseningar utom vår kontroll och vi erbjuder ingen hjälp och ingen ersättning i dessa frågor.

Du kommer att få ett meddelande via e-post när din beställning har skickats. Beställningar som skickas kommer att förses med spårningsinformation om du vill. I vissa fall kan det förekomma oväntade förseningar. Om det finns en långvarig fördröjning i behandlingen av din beställning, kommer du att bli underrättad via e-post eller telefon.

Observera att din beställning och eventuella uppgifter inom din beställning inte kan ändras eller annulleras efter att vi har skickat ditt paket.

Spårning av webbplats:

EMS:

http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html

DHL:

http://www.cn.dhl.com/en.html/

Andra leveransalternativ:

https://www.17track.net/en

Återgå

* Din tillfredsställelse är garanterad när du handlar i vår butik. Varor kan returneras för en defekt byte så länge som en returförfrågan lämnas in inom 5 dagar från det datum du mottar dina varor. Varor kan också returneras för återbetalning om varor aldrig har använts så länge som en returförfrågan lämnas in inom 7 dagar från det datum du mottar den.

* Om du vill returnera produkterna, vänligen kontakta oss inom 5 dagar efter att ha mottagit det, och informera oss om orsaken till avkastningen. Om det finns allvarliga kvalitetsproblem, vänligen vänligen skicka några bilder på expresskvittot och produkterna som kan spegla defekterna.

* Produkter med allvarliga kvalitetsproblem kan returneras och bytas ut. Vi skickar om varorna efter att du har fått tillräckligt med bevis. Full återbetalning kan dock inte godtas.

* Om produkterna skadades av mänskliga faktorer, skulle vi inte acceptera avkastningen.

* Vänligen fråga oss om returadressen innan varan returneras. Om din order returnerades till oss på grund av felaktig adress eller ingen registrerar det, erbjuder vi inte hela återbetalningen. Vi kommer dessutom att ordna omlastningen efter att vi mottog de returnerade varorna och du ska betala för extrakostnaden.

* Vi kommer inte att erbjuda full återbetalning om du vägrar att underteckna paketet med ändamål utom om vi når en överenskommelse. När vi mottar avkastningen, kommer vi att återbetala dig men med fradrag av portot.

* Vi testa våra produkter innan vi börjar erbjuda dem till salu. Vi inspekterar också varje varukorg innan vi skickar några beställningar. Om du inte kan använda några produkter, kontakta oss då vi hjälper dig gärna.

Byten

* Defekta varor kan bytas ut för samma sak så länge som en returförfrågan lämnas in inom 5 dagar från det datum du mottar dina varor. Inga utbyten kommer att göras efter denna 5-dagarsperiod. Eventuella fraktkostnader återbetalas inte.

* Varorna kan bytas under omständigheterna för oanvända och i original skick med all originalförpackning och etiketter.

* Om vi ​​skickar din beställning i fel färg, storlek eller stil och du vill ändra den, vänligen kontakta oss inom 5 dagar efter mottagandet av produkten.

* Vänligen fråga oss om returadressen innan varan returneras. Om paketet förlorades på grund av den felaktiga adressen, skulle vi inte ersätta din beställning längre.

* Vi rekommenderar starkt att du väljer spårbar post- eller budtjänst så att vi kan spåra paketet online. Dessutom kommer spårningsinformationen att vara ett bevis på vår snabba omlastning.

* Eventuella extra kostnader för utbytet bör vara på köparen, särskilt fraktkostnaden.

Återbetalningar

Varor kan returneras så länge som:

1. En returförfrågan lämnas in inom 30 dagar från det att du mottar din varu

2. Artikeln har aldrig använts.

3. Allt fraktmaterial, förpackning och medföljande tillbehör och leveranser ingår i returprodukterna.

Eventuella returvaror som inte uppfyller ovanstående villkor för återbetalning är föremål för avgift för returavgift.

Inga avkastningar accepteras för varor som är skadade eller saknar originalförpackningen. I detta fall kommer ingen återbetalning eller utbyte att hederas. Om kunden inte är villig att betala för fraktkostnaden, kommer varor inte att erbjuda återbetalningar.

Återbetalningar utfärdas i samma betalningssätt som används för köp vanligtvis inom 14 dagar.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

 Tillbaka